GÜNCEL

Tasarımlarım

Saç Modelleri

Çocuk Gelinlikleri

24 Ekim 2011 Pazartesi

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Kıyafetleri

işte size MUHTEŞEM kıyafet modelleri.
renk kombinasyonlar çok şık değil mi? özellikle meryem uzerlinin taşıdığı kostüm. bu modelde bisiklet yaka ve kollardaki şekli bozmadan, yırtmaçsız kolla ve boyundan göğüse kadar uzanan dış elbise tonuna uygun, mavi renkte taşlı şık bir kolyeyle muhteşem görünebilirsiniz.
bu model gerçekten de çok şık, özellikle başındaki aksesuarı...




çok hoş bir kostüm daha... rengin beyaz oluşu bile yetmiş. hamile bayanlara çok güzel bir örnek. hamile olup çok şık görünebilirsiniz. bu modelde yaka boyna doğru uzanan bedenden çıkma küçük hakim yaka ve göğüse kadar uzanan küçük düğmelerle çok şık olabilir tesettürlü hamile bayanlar.












üstteki model de rengi ve modeli şık bir elbise... kollardaki detaylara dikkat edin. manşet ve yukardan aşağı inen yen parçaları çok şık. bu modelde yaka, V yaka olarak uygulanırsa çok şık tesettür abiye veya elbise modeli olabilir.







Etiketler: hürrem sultan, hürrem sultan elbiseleri nerden, hürrem sultan elbiselerinin resimleri, hürrem sultan ellbiseleri, hürrem sultan meryem elbiseleri, hürrem sultan takıları, hürrem sultan takıları resimleri, muhteşem yüzyıl, muhteşem yüzyıl dizisi elbiseleri, Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan, Muhteşem Yüzyıl hürrem sultan elbiseleri, muhteşem yüzyıl hürrem sultan takıları,muhteşem yüzyıl hürrem sultan kıyafetleri, hürrem abiyeleri, hürrem sultan abiyeleri, hürrem sultan kostümleri, sultan abiyeleri,Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Kıyafetleri ve Takıları,hürrem sultan elbiseleri,hürrem sultan taçları,hürrem kıyafetleri,muhteşem yüzyıl taçları,muhteşem yüzyıl hürrem elbiseleri

3 yorum :

  1. hepsi çook güzel hayranlarıyım :)) <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  2. gerçektende çok güzel bır kadın sultanlar gıbı maşallah

    YanıtlaSil
  3. tütüüüüüüüüü maşalah

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Tesettür Moda
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger